4:e dagen med min nya vana

Min nya vana - att kunna blommaJag prövar min nya vana. Nu blev det 40 minuter kundalini yoga i högsta tempo.  För några år sedan kunde jag göra detta.

Nu blir jag svettig och får ont i benen då och då. Är inte så stark som förut.

Har inte gjort det hela, men är jätteglad att jag kunde genomföra allt som gäller chackra 1.

När jag etablerar denna nya vana vill jag ta bort en av mina gamla dåliga vanor: att göra flera saker på en gång.

Och en till: att äta snabbt.

Jag vågar inte lova att jag ska tugga maten 21 gånger men visst blir det bättre att fokusera mer på smaken och processen.

Dagens resultat är: godkänd -:))

Författare: Arletta Ellington

Vi är två personer - Arletta och Ellington. Här presenterar vi oss var för sig. Arletta först: ARLETTA kallar jag mig och jag gillar det namnet. Det låter skoj, lätt och lekande, levande och lite kvittrande - sån som jag gärna är. Jag gillar att leka, även med livets mest seriösa saker. När jag var yngre valde jag ett lekfullt yrke, som teaterregissör. Jag har dessutom mött den andra, mörka, sidan av livet, som jag har distanserat mig från. Nu lever jag med fokus på det som är det bästa i livet och ger mig själv chansen att hitta de skönaste ögonblicken i det vardagliga. De värsta dagarna har passerat och det bästa i livet är det som jag väljer. Det vill jag beskriva och dela med mig av, så njuter vi tillsammans … . Jag kallar mig ELLINGTON, ett namn jag förknippar med musik och kreativitet. Duke Ellington, jazzlegenden representerar livsbejkande njutning och eftersom jag titulerade Arletta hertiginna i mitt första brev till henne, så tänker jag mig som hennes hertig ( = duke) på denna bloggen. Jag leker gärna seriöst - som till exempel litteraturforskning - vilket jag ägnade en del av mitt yrkesliv åt. För mig syns livets ljusa sidor tydligast i kontrast mot de mörka. Jag låter livets skönhet fånga mig när det far förbi. Och om jag lyckas när jag skriver - ja, då har jag kanske synliggjort det sköna.

Alla dina kommentarer är välkomna

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggare gillar detta: