Dagens humör

Han sa att han vill utforska varje centimeter av min kropp och varje cm av mitt liv. Det låter trevligt, så trevligt att höra att det finns en människa som är så jävligt intresserad av mig som person.

.
En annan berättade: ”hon var liksom kall… kom till mig och så älskade vi. Efter det börjar jag prata och fråga lite …vi älskar igen … och jag vet inget om personen efter 10 träffar”.
 .
någon vill ha allt på en gång
någon vill prata bara själ till själ
någon vill ha bara kroppssamtal
någon vill bara titta utan att röra
någon vill bli helt enkelt berörd utan att se
någon vill bli skarpt kroppsligt älskad utan att veta vem och var
någon vill ha ingenting utan ligga och blunda och le
det är ju jag … idag
utan att veta vad jag ska önska imorgon.
Arletta

Författare: Arletta Ellington

Vi är två personer - Arletta och Ellington. Här presenterar vi oss var för sig. Arletta först: ARLETTA kallar jag mig och jag gillar det namnet. Det låter skoj, lätt och lekande, levande och lite kvittrande - sån som jag gärna är. Jag gillar att leka, även med livets mest seriösa saker. När jag var yngre valde jag ett lekfullt yrke, som teaterregissör. Jag har dessutom mött den andra, mörka, sidan av livet, som jag har distanserat mig från. Nu lever jag med fokus på det som är det bästa i livet och ger mig själv chansen att hitta de skönaste ögonblicken i det vardagliga. De värsta dagarna har passerat och det bästa i livet är det som jag väljer. Det vill jag beskriva och dela med mig av, så njuter vi tillsammans … . Jag kallar mig ELLINGTON, ett namn jag förknippar med musik och kreativitet. Duke Ellington, jazzlegenden representerar livsbejkande njutning och eftersom jag titulerade Arletta hertiginna i mitt första brev till henne, så tänker jag mig som hennes hertig ( = duke) på denna bloggen. Jag leker gärna seriöst - som till exempel litteraturforskning - vilket jag ägnade en del av mitt yrkesliv åt. För mig syns livets ljusa sidor tydligast i kontrast mot de mörka. Jag låter livets skönhet fånga mig när det far förbi. Och om jag lyckas när jag skriver - ja, då har jag kanske synliggjort det sköna.

Alla dina kommentarer är välkomna