Har verkligen storlek någon betydelse?

Bild på Arletta på Elsa Henriksdotters utställning ”Visa pattarna” på galleri Frilagret i Göteborg 14/10 2016 (foto: Ellington)

Åh, om man bara kunde få pröva med en annan storlek! Brösten är ju alltid för stora eller för små.

Så tänk om man ändå fick pröva. Utan radikala metoder som operationer förstås. Fast skulle det hjälpa med en annan storlek? Knappast (gissar jag i alla fall).

Angående manliga organ så har ju storleken betydelse relativt i koppling till storleken på till exempel kvinnornas. Om de passar ihop, ja, då är det rätt storlek hos honom. Så enkelt skulle det ju kunna vara! 

Men varför är det då så viktigt så du måste fråga mig: ”har jag lämplig storlek, vad tror du?” För mig är det betydligt viktigare om du har vilja och är tillräckligt lyhörd för att känna vad jag behöver … Kanske ingen alls penetrering idag. Försök istället att göra mig trygg och låt min kropp sväva. Lyssna på dina händer som rör vid mina bröst försiktigt … Det kan kännas som kroppsmusik som låter fint tack vare en musiker som kan spela. 

Vad betyder bröststorlek för dig? Kan jag göra något för dig? Jag, som är nöjd med mina bröst som är ganska små.

Arletta

Elsa Henriksdotters blogg ArtbyElsa

Författare: Arletta Ellington

Vi är två personer - Arletta och Ellington. Här presenterar vi oss var för sig. Arletta först: ARLETTA kallar jag mig och jag gillar det namnet. Det låter skoj, lätt och lekande, levande och lite kvittrande - sån som jag gärna är. Jag gillar att leka, även med livets mest seriösa saker. När jag var yngre valde jag ett lekfullt yrke, som teaterregissör. Jag har dessutom mött den andra, mörka, sidan av livet, som jag har distanserat mig från. Nu lever jag med fokus på det som är det bästa i livet och ger mig själv chansen att hitta de skönaste ögonblicken i det vardagliga. De värsta dagarna har passerat och det bästa i livet är det som jag väljer. Det vill jag beskriva och dela med mig av, så njuter vi tillsammans … . Jag kallar mig ELLINGTON, ett namn jag förknippar med musik och kreativitet. Duke Ellington, jazzlegenden representerar livsbejkande njutning och eftersom jag titulerade Arletta hertiginna i mitt första brev till henne, så tänker jag mig som hennes hertig ( = duke) på denna bloggen. Jag leker gärna seriöst - som till exempel litteraturforskning - vilket jag ägnade en del av mitt yrkesliv åt. För mig syns livets ljusa sidor tydligast i kontrast mot de mörka. Jag låter livets skönhet fånga mig när det far förbi. Och om jag lyckas när jag skriver - ja, då har jag kanske synliggjort det sköna.

Alla dina kommentarer är välkomna